Újabb tempós séta lesz a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Vissza a címlapra
Újabb tempós séta lesz a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Ismét tempós sétát szervez a "Zsírégető meditatív séták" facebook csoport a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban 2018. január 13-án, szombaton délután 14 órakor. Ezúttal már 75 percig tart a séta, a megtett távolság pedig 6-7 klométer lesz.

A tempós séta megtűzdelhető lesz dombmenettel és időnkénti "belekocogással", hogy jobb legyen a zsírégető hatás.

"Csak elindulni lesz nehéz. Mikor már rovod a köröket, a hideg ellenére is jól fog esni ez a kis délutáni séta" - írja a program szervezője. Egyúttal figyelmeztet, hogy a résztvevők rétegesen öltözködjenek, valamint javallott a sapka, és a kesztyű.

Aki részt kíván venni a sétán vigyen magával 100 forintot (ez a Benkó Zoltán Szabadidőközpontba a belépő ára), valamint vigyen magával vizet is.

Találkozó 14:00 órakor a Benkó Zoltán Szabadidőközpontpontban a Domb lábánál, ahol Zsuzsa, a szervező pár percben elmondja, hogy mi lesz a táv és mire érdemes majd figyelni séta közben.

Rossz idő esetén (eső) a gyaloglás elmarad. Mindenki saját felelősségére vesz részt az eseményen. Magas vérnyomás, szív- és érrendszeri betegség, cukorbetegség stb. esetén érdemes konzultálni szakorvossal, mielőtt valaki belevágna a programba.