Tourex Spa Wellness- és Gyógyturisztikai Kiállítás, és Természetgyógyász Napok

Vissza a címlapra
Tourex Spa Wellness- és Gyógyturisztikai Kiállítás, és Természetgyógyász Napok

Kecskemét - Tourex Spa Wellness- és Gyógyturisztikai Kiállítás, valamint Országos Természetgyógyász Napok lesznek a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban november 7-8-án, szombat-vasárnap. A kiállítás fővédnöke Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere. (A fotó a tavalyi kiállításon készült)

Az idei kiállítás témája ez lesz: „Ép lélek, ép test". A rendezvényen helyet kapnak gyógyfürdők, gyógyszállók és egyéb wellness szolgáltatók. Kiváló szakemberek állnak majd a látogatók rendelkezésére; természetgyógyászok, kineziológus, gyógynövény szakértő, grafológus, gyermekrajz elemző, asztrológus, számmisztikus, állapotfelmérők, csontkovács, alternatív mozgás- és masszázs terapeuta, reflexológus.

A rendezvényt előadássorozat is színesíti. A meghívott szakemberek tájékoztatják az érdeklődőket a kiállítás témájához kapcsolódó legfrissebb információkról. A kiállításra a belépés ingyenes, de az előadásokra a napijegy 500 forintba kerül.

A díszvendég a hazánkban élő, kazahsztáni természetgyógyász doktornő Dr. Galija belgyógyász, gyermekgyógyász, pszichoneurológus, fizikoterapeuta lesz.

Kiemelnénk az előadások közül Tánczos Lívia gondolkodásmód-tanácsadó vasárnap 14 órakor kezdődő, „A boldogság nyomában" címet kapott értekezését. Itt mutatja majd be Tánczos Lívia a tavaly megjelent könyvét is, a „SikerÚtja titkos lépéseit".

A kiállítás és az előadások részletes programját ITT tekinthetik meg.