Több száz érdeklődő: sikeresek a Kecskeméti Református Gimnázium virtuális Nyílt Napjai

Vissza a címlapra
Több száz érdeklődő: sikeresek a Kecskeméti Református Gimnázium virtuális Nyílt Napjai

A koronavírus-járvány miatt bevezetett szigorítások kényszerítették a Kecskeméti Református Gimnázium vezetését arra, hogy - mint korábban hírt adtunk róla - videók segítségével pótolják az iskola iránt érdeklődők tájékoztatását az intézményről a személyes találkozások helyett. Az ötlet azonban a jelek szerint bevált és nagy sikert aratott.

A legtöbben az iskolában tett sétát, és az igazgatói tájékoztatót tekintették meg eddig. Előbbit 1.578, az utóbbi videót pedig 728 érdeklődő látta november 18-án estig. A  7. osztály magyar irodalom órájára 459-en kattintottak,  a német órára pedig 406-an voltak kíváncsiak. De népszerű többek között például a földrajz óra,német óra,biológia óra, és az angol óra is.

A Virtuális Nyílt nap videói jelenleg is fent vannak a YouTube-n. Így az iskolát bemutató kisfilm, igazgatói tájékoztató és a tanórákon készült videók segítségével azok, akik a 2021/2022-es tanévben a Kecskeméti Református Gimnáziumban szeretnék a tanulmányaikat folytatni, továbbra is tájékozódhatnak ezzel a módszerrel a gimnáziumban folytatott oktató, nevelő munkáról.