Több mint 200 vendég bálozott a Hunyadi János Általános Iskolában

Vissza a címlapra

A Hunyadi János Általános Iskoláért Alapítvány idén rendezte meg a X. jubileumi alapítványi bálját a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola Hunyadi János Általános Iskolájának tornatermében. A bálon az eddigi évekhez hasonlóan most is több mint 200 vendég bálozott együtt kiváló hangulatban. (Fotók: Komlós József JR)

A bál díszvendégei Barta Dóra érdemes művész, a Kecskeméti Katona József Színház balett-igazgatója, a Kecskemét City Balett vezetője, Dobó Enikő, a kecskeméti Katona József Színház színművésze, Kiss Zoltán színművész, és Dr. Lóczi László, a Kecskeméti Corvin Mátyás Általános Iskola igazgatója voltak. A bálon megjelentek az alapítvány kuratóriumának tagjai és az alapítvány támogatói.

Az este Gáspár Illés köszöntőjével kezdődött, majd azt követően az általános iskolások egy modern táncot adtak elő Szemerédi Bea koreográfiájában, ezután a néptáncosok mutatkoztak be egy fergeteges produkcióval. Idén sem maradhatott el a tanárok tánca, ami ezúttal is fergeteges sikert aratott. A műsor után a báli menü elfogyasztása következett, melyet idén is a Holló Gasztró Kft. biztosított.

Ez volt a báli menü:

Welcome drink: Törley rozé pezsgő

Holló-házi vegyes sültes tál:

- Barackos - sajtos rakott csirkemell

- Párizsi göngyölt pulykamell A'la Chéf

- Magyaros rablóhús fanyárson sütve

- Szezámmagos rántott sertésborda

- Rántott gomba és rántott karfiol tartármártással

Köretek:

- Petrezselymes kockaburgonya

- Mexikói párolt rizs

- Vajas zöldség Royal

Desszert:

- Csokoládétrilógia karamell öntettel

A vacsora után a szokásokhoz híven sztárvendégek érkeztek a báli közönség szórakoztatására. Elsőként Szeredy Krisztina operadíva - operett primadonna érkezett Budapestről, aki a népszerű operett dalokkal valósággal elvarázsolta a közönséget és fergetegessé változtatta az addig is remek hangulatot. A műsor méltó zárása volt, és igazi kulturális, esztétikai csemegét jelentett a Kecskemét City Balett műsora, akik a Carmina Burana című balett előadásból adtak elő részleteket, melyet a közönség hatalmas tetszéssel fogadott.

A tombolán a támogatók felajánlásából értékes nyeremények találtak gazdára. Többek között wellness-hétvége, nagyméretű színes televízió, táblagép. A buli egészen hajnali 4 óráig tartott, a talpalávalót a DOKK Party Zenekar szolgáltatta.