Tisztújító Közgyűlés az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesületnél

Vissza a címlapra
Tisztújító Közgyűlés az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesületnél

Kecskemét és térsége 21 települési önkormányzatának részvételével az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Tisztújító Közgyűlést rendezett, melyen az egyesület vezetőségét és tisztségviselőit is újonnan választották.

Az egyesület elnöke továbbra is Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere maradt, az elnökhelyettesek pedig Tóth János, Tiszakécske polgármestere, Basky András, Lajosmizse polgármestere, valamint dr. Kelemen Márk, Kerekegyháza polgármestere lettek.
A Felügyelő Bizottság elnöke Pénzváltó István Nyárlőrinc polgármestere lett, a bizottság tagjainak pedig Balogh Károlyt, Helvécia polgármesterét, és Gál Szilviát, Orgovány polgármesterét választották meg.

A közgyűlésen módosították az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület Alapszabályát, valamint elfogadták a 2020. évi költségvetést.

A Hírös Hét Fesztivál XXII. Térségi Kertészeti és Élelmiszeripari Kiállítása, valamint a XI. Őszi Helyi Termék Ünnep szakmai és pénzügyi beszámolójának elfogadása után, ismertették az EFOP 1.2.1-15 kódszámú „Védőháló a Kecskemét és térsége családjaiért" című pályázat 2019. évi megvalósult tevékenységeit és a 14. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál kistelepülési bemutatóinak tapasztalatait. Végezetül bemutatták a Kecskemét és térsége turisztikai mobil applikációt is a megjelenteknek.