Telt ház a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálon

Vissza a címlapra
Telt ház a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálon

Bánhatják azok, akik szerettek volna elmenni a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálra, de nem hallgattak korábban a keol.hu-ra, hogy gyorsan fogynak a jegyek és siessenek. Ma kaptuk ugyanis a hírt: az összes belépő elfogyott.

Ez is azt bizonyítja, amit korábban megírtunk: a program immár hagyományosan a kecskeméti báli szezon nyitánya, egyben az egyik legrangosabb eseménye is. Még akkor is, ha aznap másik bált is rendeznek a városban.

A 2017. január 21-én, szombaton estére tervezett bál helyszíne hagyományosan a Four Points by Sheraton Kecskemét hotel lesz, ami önmagában is mutatja a minőséget. Az est házigazdája Rákóczi Ferenc lesz. A műsorban fellép Szabó Ádám zenész-énekes (harmonikás), valamint Gönczi Gábor és a Smile. A bevételt pedig - a költségek levonását követően - ebben az évben is jótékony célra fordítják.

A bál fővédnöke: Dr. Ónodi Szűcs Zoltán egészségügyért felelős államtitkár. Védnökei pedig Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Kovács Ernő Bács-Kiskun Megyei kormánymegbízott, Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke, és Dr. Zombor Gábor országgyűlési képviselő. Nem hivatalos információink szerint a védnökök valamennyien ott lesznek majd a bálban.

Ez lesz a menü!

Menü A:

előétel: mangalica pástétom libamájjal, almás céklasaláta, füstölt kacsa bonbon, francia sajtfánk tökmagos sajtkrémmel töltve.

leves: zöldfűszeres kacsaragu leves.

Menü B:

előétel: zöldség kosárka, almás céklasaláta, francia sajtfánk tökmagos sajtkrémmel töltve.

leves: padlizsán krémleves rizsropogóssal.

Főételek büféasztalon:

Lepényhal feketekagylós fűszeres paradicsomos raguval

Csirkemell sonkával és szárított paradicsommal töltve

Ropogós kacsacomb rozmaringos birsalma mártásban

Köményes mézes malac csülök és comb almaboros párolt káposztával

Vörösboros vaddisznó pofa, comb, oldalas

Pasta station: cukkínis fehérboros penne parmezánnal

Desszertek büféasztalon: sajttorta, gesztenyehab rumos meggyel, málnás sacher, diós epres guba tonkabab mártással.

Éjféli büfé: mini töltött káposzta, friss kenyér.

Itt pedig a 2016-os bálon készült fotó-videónkat nézhetik meg: