Tele energiával! – Erőművek éjszakája Kecskeméten október 11-én

Vissza a címlapra
Tele energiával! – Erőművek éjszakája Kecskeméten október 11-én

Kíváncsi vagy, mitől meleg a radiátor a távfűtéses lakásokban? Hogyan kerül forró víz a távhőrendszerbe? S miként lehet Kecskeméten előállítani annyi hőenergiát, amely elegendő a távhőellátásban érintett lakások csaknem másfél millió légköbméterének fűtésére? Most végre választ kaphatsz kérdéseidre.

Regisztrálj az Erőművek éjszakájára, és tudj meg minél többet a távhőtermelés minden csínjáról-bínjáról október 11-én, pénteken a TERMOSTAR Kft. Akadémia körúti fűtőművében!

Az első alkalommal megrendezésre kerülő Erőművek Éjszakáján országszerte 42 erőmű nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt. Ezen az estén olyan létesítményekbe léphetnek be a fogyasztók, amelyeket alapvetően elzárva tartanak a laikusok előtt. Az égbe szökkenő kémények és a hatalmas gázmotorok látványa azok számára is sok érdekességet tartogat, akik eddig legfeljebb felhasználóként élvezték a fűtőműben folyó munka eredményét.

Nekik is lehetőséget nyújt a rendezvény, ahogy a pályakezdő szakemberek és a leendő munkáltatók közti találkozási pontként is szolgálhat az Erőművek éjszakája, amelynek fő rendezője a Magyar Energetikai és Kőzmű-szabályozási Hivatal.

Regisztráció IDE kattintva!