Szombaton rendezik az év utolsó veterán börzéjét Kecskeméten

Vissza a címlapra
Szombaton rendezik az év utolsó veterán börzéjét Kecskeméten

Most szombaton, 2021. november 27-én, 5.30-tól rendezik meg idén az év utolsó veterán börzéjét a Szent László körút felől és a Mindszenti körút felől is könnyen megközelíthető zsibpiacon.

A kecskemétiek, a környező településeken élők, és a városba látogatók által egyaránt kedvelt létesítmény a kecskeméti zsibpiac.

Az árusok, sőt a látogatók is az ország egész területéről érkeznek, hogy részesei legyenek egy kellemes kikapcsolódásnak. A zsibvásár biztos pont az emberek életében, hiszen télen-nyáron, még ünnepnapokon is nyitott kapuival várja a nagyközönséget.

Az áruválaszték a vásártér hatalmas méretéhez igazodva ugyancsak óriási. A vásáron mindenféle áru és kisegítő szolgáltatás megtalálható, amely a felhőtlen piacozáshoz vagy akár egy családi kikapcsolódáshoz is szükséges. Így az új- és használt árucikkek, ruhaneműk, játékok, régiségek, különlegességek, édességek és élvezeti cikkek, sőt, dísznövények mellett egyre bővülő büfé kínálat: így pecsenye, kürtőskalács, lángos, fagylalt, üdítőital áll a vásárlók rendelkezésére.

Különleges programként pedig havi rendszerességgel Kisállatvásár és Veterán autó-és motoralkatrész börze várja az érdeklődőket.