Szezonzáró Sportnap a szabadidőközpontban

Vissza a címlapra
Szezonzáró Sportnap a szabadidőközpontban

A Hírös-Kecskemét Vízi Sportegyesület és a Hírös Sport Nonprofit Kft. Szezonzáró Sportnapot szervez a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban, 2021. október 16-án szombaton, 10-16 óra között. A sportnap mindenki számára ingyenes!

A Benkó Zoltán Szabadidőközpont területén már tíz éve van lehetőség kajak-kenuzásra és sárkányhajózásra, amit a Hírös-Kecskemét Vízi Sportegyesület koordinál. Az egyesület idén júniusban új stéget adott át a szabadidőközpontban, melyhez a tagok munkáján felül hozzájárult a Magyar Kajak-Kenu Szövetség, több helyi vállalkozás, és a szabadidőközpontot üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. is.

A Hírös Sport és az egyesület kiváló együttműködésének egyik példája a szombati Szezonzáró Sportnap, melyre a szabadidőközpont Tó-Hotel felőli részén kerül sor. A bejárat a vasút melletti kapu lesz, de a területre autóval nem lehet behajtani, ezért a Kecskeméti Fürdő parkolóját használhatják a Sportnapra érkezők.

Amennyiben az időjárás kedvező lesz, a résztvevők sárkányhajózhatnak, sétálhatnak és kocoghatnak, a bátrabbak - és biztos úszás tudással rendelkezők - pedig kenuban és kajakban evezhetnek, valamint kipróbálhatják az outriggert is.