Szerda reggeli balesetek: egy autó árokba borult, egy pedig villanyoszlopnak rohant

Vissza a címlapra
Szerda reggeli balesetek: egy autó árokba borult, egy pedig villanyoszlopnak rohant

Szabadszálláson villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda reggel, majd nem sokkal később az út menti árokba borult egy másik gépkocsi a 44-es úton, Kecskemét és Szentkirály között.

Villanyoszlopnak ütközött egy személyautó szerda reggel a Bács-Kiskun megyei Szabadszálláson, a Honvéd út és a Hajcsár utca kereszteződésében. A balesethez a kecskeméti hivatásos és a szabadszállási önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátták.

Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy gépkocsi szerda reggel Bács-Kiskun megyében, a Kecskemét és Szentkirály közötti úton. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt félpályán lezárták. Elsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátták.