Szeptemberben lesznek a Tűzvédelmi Szakmai Napok Lakiteleken

Vissza a címlapra
Szeptemberben lesznek a Tűzvédelmi Szakmai Napok Lakiteleken

A Bács-Kiskun Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Tűzmegelőzési Bizottsága és a Bács-Kiskun Megyei Mérnöki Kamara Tűzvédelmi Szakcsoportja 2019. szeptember 11-12-én rendezi meg a VIII. Lakiteleki Tűzvédelmi Szakmai Napokat.

A szakmai napok célja az Országos Tűzvédelmi Szabályzat és a Tűzvédelmi Műszaki Irányelvek gyakorlati alkalmazásának segítése, jó gyakorlatok közreadása, a mérnöki módszerek széleskörű terjesztése, a hatósági tapasztalatok megosztása.

Az idei évben az első nap tematikája a szerkezetek tűzvédelmi tervezése, nemzetközi kitekintés, a második a tűzjelző berendezések témakörét felölelő előadásokból épül fel.

A rendezvény fővédnöki feladatait dr. Góra Zoltán tű. vezérőrnagy főigazgató úr és Nagy Gyula a Magyar Mérnöki Kamara elnöke vállalta.

A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött a bacs.titkarsag@katved.gov.hu e-mail címen, vagy a 76/502-114-es telefonszámon. További részletek, illetve az opcionális szállás és étkezés díja a csatolt programban és jelentkezési lapon megtalálható.

Letölthető dokumentumok:

Jelentkezési lap

Program