Szavazz ránk és kéthetes máltai utazást nyerhetsz!

Vissza a címlapra
Szavazz ránk és kéthetes máltai utazást nyerhetsz!

A Kecskeméti Református Általános Iskola 7.b osztályos, két tanítási nyelvű képzésben tanuló diákjai kreatív osztályképükkel beneveztek egy versenyre, melyet Ausztriában írtak ki, és amelynek fődíja egy egyhetes máltai nyelvtanfolyam. A benevezett 296 német, osztrák és svájci osztály közül egyedüli magyar iskolaként vannak még versenyben, immár az első öt között. Szeretnének a dobogóra felállni, minden vágyuk, hogy megnyerjék ezt a lehetőséget.

Kérjük Kecskemét város lakosságát, hogy szavazatukkal segítsék őket abban, hogy elérjék kitűzött céljukat! A szavazás teljesen ingyenes, csak számítógép vagy mobiltelefon szükséges hozzá.

A szavazók között kéthetes máltai utat sorsolnak ki a verseny kiírói!

Kérjük, szavazzon Ön is IDE kattintva január 15-ig!

A szavazás menete a következő:

Írd be a keresőbe szavazzrank.hu weboldalt számítógépen vagy telefonon keresztül! Vagy másold át a weboldal linkjét innen: https://szavazzrank.hu/

Miután felkerested az oldalt egy fehér-kék felületet fogsz látni. Baloldalon a lépésekhez találsz plusz segítséget, és a jobboldali, kék felületen pedig szavazni tudsz.

A kék felületen kattints a sötétkék színű Für ein Foto voten (Szavazz a fotóra) rublikára!

A gyors keresés érdekében a Suche deine Schule rublikába írd be, hogy Kecskemét! A keresés alapján meg fog jelenni a csapatunk fotója.

Amenniyben a lenti (repülőgépes) képre kattintasz, akkor is tudsz szavazni a Kecskeméti Református Általános Iskola 7.b osztályára!

Ha szívesen segítenél, de a szavazáshoz segítségre van szükséged, hívd a +36 30 364 43 93-as telefonszámot!