Szavazatainkkal segíthetünk: a kecskeméti kórház csapata nyerheti a Richter Anna Díjat

Vissza a címlapra
Szavazatainkkal segíthetünk: a kecskeméti kórház csapata nyerheti a Richter Anna Díjat

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház csapata egy szemet-lelket gyönyörködtető kertet álmodott meg a kórház területén található 3000 négyzetméteres kihasználatlan területre. Szavazatainkkal mi is segíthetjük a terv megvalósítását.

Hazánk egyik legkiemelkedőbb gyógyszer cége, a Richter Gedeon Nyrt. pályázati kiírásával kreatív ötletek kidolgozására inspirálta az egészségügy, gyógyszerészet és oktatás területén dolgozó nőket. A Richter Anna Díj olyan újszerű, megvalósítható projektterveket várt a pályázóktól, amelyek az oktatás és kutatás, gyógyítás, gyógyszerészet, egészségügyhöz kapcsolódó ismeretterjesztés területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy színvonalához, fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hozva a hétköznapokban.

A versenyben legfeljebb öt főből álló csapatok indulhattak, a megjelölt területek valamelyikén aktívan tevékenykedő női csapatkapitány vezetésével.

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház csapata egy szemet-lelket gyönyörködtető kertet álmodott meg a kórház területén található 3000 négyzetméteres kihasználatlan területre.

A kert fő elemei a végtelen jelet ábrázoló gyalogló ösvény, a labirintus, a pergolával körülvett pihenő részek lennének. A természetes környezet kialakításának a célja, hogy a hosszan kórházban fekvő betegeinknek feltöltődést nyújtson, lehetőséget teremtsen a hozzátartozókkal való félrevonulásra és a dolgozók számára is felüdülést jelentsen.

A fák, növények között végzett séta gyógyító hatását számos tanulmány igazolta, így a megálmodott kert a gyógyulás folyamatához is lényegesen hozzájárulhatna.

Az Egészségkert ötlete elnyerte a szakmai zsűri tetszését és beválasztotta a döntős pályázatok közé.

Ahhoz azonban, hogy megvalósulhasson, szükség van a közönség szavazataira.

Ha Ön is fontosnak tartja, hogy betegeinket feltöltődést nyújtó, gyógyulást segítő természetes környezet vegye körül, szavazzon az Egészségkertre!

Kattinston IDE!

Csapatvezető: Dr. Molnár Mária pszichiáter főorvos, pszicho-onkológus

Csapattagok: Nagyné Szigeti Dóra, Leskowsky Laura, Gyapjas Tünde, Lantos Lenke

A kategóriánként egy-egy győztes projektet a zsűri tagjai választják majd ki, ők döntik el, ki kapja a projekt megvalósítására fordítható négy-négy millió forintot.

A közönségdíj sorsa azonban a szavazók kezében van. Március 8-ig a www.richterannadij.hu oldalon a nagyközönség szavazatait várja az Egészségkert csapata. A szavazók nem csak a projekt megvalósításához segítik hozzá a döntősöket, hanem részt vehetnek a Richter Anna Díj nyereményjátékán is. Érdemes követni a díj

Facebook oldalát, ahol folyamatosan érdekes információkat olvashatunk és a döntős projektekhez kapcsolódó játékokba is bekapcsolódhatunk.

Március 19-én, egy ünnepélyes gála keretében fény derül a boldog döntősök kilétére, és velük együtt mindannyian örülhetünk annak, hogy a Richternek köszönhetően mindenki életére ható, innovatív ötletek valósulnak meg.

Az Egészségkert csapata köszönettel fogad minden szavazatot az alábbi linken:

https://richterannadij.hu/index.php/2019/2019-dontosok-6