SZAVAZ A MEGYE - Szoros verseny a Közönségdíjért

Vissza a címlapra
SZAVAZ A MEGYE - Szoros verseny a Közönségdíjért

Nagy lendülettel indult az idei megyei Prima díj közönségszavazása. A www.primadij.hu oldalon leadott voksok száma rövid idő alatt elérte a 10 ezres határt és még bármikor fordulhat a kocka, hisz a szavazás csak 2019. november 18-án, 12 órakor zárul. (A fotón a tavalyi kategóriagyőztesek és a Prima díjasok)

A tét óriási! Nem kevesebb, mint fél millió forint. Ennyit kap ugyanis a VOSZ által alapított, idén már 15. alkalommal átadásra kerülő megyei Prima díj jelöltek közönség kedvence. A 10 kategóriában kiválasztott győztes közül a VOSZ megyei elnöksége határozza meg a 3 Prima díjas személyét, akik a rangos elismerés mellé 1 - 1 millió forintot is kapnak.

A Közönségdíj sorsa azonban az online szavazók kezében van, akik akár minden nap leadhatják kedvencükre a voksaikat. Az október közepén induló szavazás nagy érdeklődést keltett a közönség körében, gyorsan átlépte a szavazatok száma a 10 ezret és a szervezők szerint elképesztően szoros az állás.

A VOSZ által 15 éve alapított megyei Prima díj az országos Prima Primissima mintájára a térségünkben élő és alkotó tehetségek munkáját hívatott elismerni. Nem sokat kell már várni és megtudhatjuk, kik lesznek idén a megyei Primák. A díjak átadására egy rangos gálaest keretein belül kerül majd sor 2019. november 29-én, pénteken 18 órától a kecskeméti Four Points by Sheraton dísztermében.