Szakmák Éjszakája Kecskeméten

Vissza a címlapra
Szakmák Éjszakája Kecskeméten

A Kecskeméti Szakképzési Centrum ebben a tanévben is csatlakozott a Szakmák Éjszakája országos rendezvénysorozathoz. Melyet idén kibővítettek azzal is 2018. április 13-án, pénteken, hogy Szakmák Napja néven egész napos programot kínáltak az érdeklődőknek a Messzi István Sportcsarnokban.

A Szakmák Éjszakája a legnagyobb magyarországi pályaorientációs rendezvény, amelynek kiemelt célja, szórakoztató formában bemutatni a szakmák világát az iskolások és a felnőttek számára is. A rendezvényen való részvétel alkalmas volt arra, hogy a szakképzést népszerűsítse a nagyközönség körében, bemutassa annak eredményeit, kiválóságát és a benne rejlő karrierlehetőségeket, illetve ismertebbé tegye térségünk vállalkozásait.

Pénteken délelőtt 10-13 között Karrier Nap néven állásbörzét szerveztek, amely kiváló lehetőséget nyújtott a humánerőforrásukat tudatosan tervező vállalkozásoknak a bemutatkozásra. A programon részt vettek a Kecskeméti Szakképzési Centrum tagintézményeinek végzős diákjai, így biztosították számukra, mint kezdő munkavállalók számára a közvetlen találkozást a munkaadókkal.

Este 18-22 óra között a Szakmák Éjszakája keretében a tagintézmények mutatkoztak be a sportcsarnokban; interaktív foglalkozásokkal, színpadi előadásokkal segítve az általános iskolások és fiatal felnőttek pályaorientációját és későbbi pályaválasztását.

Galéria (37 kép)

Összes kép letöltése