Slonszki Attila: Az a feladatunk, hogy egyre jobban képviseljük a vállalkozókat

Vissza a címlapra
Slonszki Attila: Az a feladatunk, hogy egyre jobban képviseljük a vállalkozókat

A múlt heti tisztújítás eredményeként ismét Slonszki Attila lett a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kereskedelmi alelnöke. A versenyszférából érkezett szakember az elmúlt ciklus eredményeire alapozva tovább szeretne nyitni a vállalkozások irányába, és erősítené a felek közötti kommunikációt is - nyilatkozta a hiros.hu-nak.

Vállalkozói szemlélettel és a versenyszférában szerzett tapasztalatokkal érkezett négy évvel ezelőtt a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara elnökségébe Slonszki Attila. A most újraválasztott kereskedelmi alelnök azt mondja, hogy a vállalkozók felé történő nyitás, a hatékonyabb kommunikáció tekintetében vannak sikerélményei, de szerinte a következő időszakban tovább kell erősíteni ezt a folyamatot.

- Azt gondolom, hogy a vállalkozások érdekvédelmi szervezete a kamara. Nekünk tisztségviselőként az a feladatunk, hogy egyre jobban képviseljük az üzletemberek érdekeit. Hangsúlyozni szeretném, hogy az érdekképviselet nem csak egy üres szó számomra. Főleg a mostani válságidőszak bizonyítja, hogy mekkora igény van az általunk nyújtott segítségre. Az elmúlt hónapokban sokkal többen érintkeztek velünk, mint talán korábban bármikor - mondta a Kecskeméti Médiacentrumnak Slonszki Attila.

A kereskedelemért felelős szakember szerint a gazdaság mostani helyzetében még inkább felértékelődik a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara szerepe. Erre készülve pedig azt szeretnék, ha a megfogalmazódó igényeket még szélesebb körben tudnák kiszolgálni - mondta a kereskedelmi alelnök.

(Forrás: hiros.hu)