Sebgyógyulás gyorsítására is alkalmas safe laser készüléket kapott a traumatológiai szakrendelés

Vissza a címlapra
Sebgyógyulás gyorsítására is alkalmas safe laser készüléket kapott a traumatológiai szakrendelés

Többcélú hasznosításra alkalmas, a traumatológiai járóbeteg szakrendelés munkáját segítő safe laser készüléket kapott adományba a Hírös Manus Alapítvány a Ver-Bau Építőipari és Szolgáltató Kft. jóvoltából.

Az adományt dr. Gera László osztályvezető főorvos vette át a Hírös Manus Alapítvány nevében Weninger Richárd ügyvezető igazgatótól.

A traumatológiai járóbeteg szakrendelésen egyre nagyobb kihívást jelent a megnövekedett betegforgalom. A rendelésre érkező betegek többsége speciális sebellátás céljából érkezik. A sebek lehetnek frissen szerzett, de akár több nappal, héttel korábban történt baleset következményei is.

Ezeknek a sérüléseknek a gyógyulása nagyon hosszú ideig elhúzódik. Ezt az időintervallumot nagymértékben le lehet rövidíteni a safe laser készülék használatával. Természetesen nemcsak sebek gyógyulását segíti elő a készülék, ízületi gyulladás, akut és krónikus térd, könyök, saroktáji panaszok, izom-ín rándulás, szakadás esetén is hatékony segítőtárs a gyógyításban. Nagy előnye, hogy minimális időráfordítást igényel.

Napjainkra már egyre elterjedtebb a modern sebkezelésben a laser használata. A kezelés a betegek gyógyulását gyorsabbá teszi, miközben jelentősen lerövidül a táppénzes állomány, elősegítve, hogy a betegek minél előbb visszatérhessenek a munkába és a korábbi életvitelükhöz.