Rólad Szól 3.0 – a kecskeméti fiatalok véleményére is kíváncsiak a döntéshozók

Vissza a címlapra
Rólad Szól 3.0 – a kecskeméti fiatalok véleményére is kíváncsiak a döntéshozók

Harmadik alkalommal is elstartolt a „Rólad szól! - párbeszéd a fiatalokkal" elnevezésű programsorozat. Ennek keretében 25 városban beszélgetnek a döntéshozók gyakorlatilag bármiről azért, hogy megismerjék a fiatalok véleményét különböző kérdésekről. Az első párbeszéd Veszprémben volt október 3-án, ma, azaz 2017. november 14-én, kedden pedig Kecskeméten szerveztek találkozót az Új Nemzedék Kecskeméti Közösségi Térben.

A Rólad szól! - párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű programsorozatban személyesen oszthatják meg a résztvevők a gondolataikat a döntéshozókkal, ifjúságpolitikai szakemberekkel. Egyszóval az Új Nemzedék újratöltötte, immár harmadjára a korábban nagy sikerrel futó programját.

- A „Rólad szól" programmal az a célunk, hogy hallgassuk és halljuk meg azokat a kérdéseket, felvetéseket, problémákat, amik a fiatalokat foglalkoztatják - mondta a találkozó bevezetőjében Nemcsik Mátyás önkormányzati képviselő, a Kecskeméti Ifjúsági Tanács alelnöke.

Így Kecskeméten is lehetett beszélgetni most például arról, hogy mit kellene tenni ahhoz, hogy könnyebben találhassanak a fiatalok munkát? Vagy hogyan lehetne támogatni az egyetemisták albérlethez jutását? Hiszen ezt akár már nyilván a haverokkal is megosztották, most viszont itt volt a lehetőség arra, hogy megtegyék az illetékesekkel is.

Galéria (16 kép)

Összes kép letöltése