Rendőrségi elismerések október 23-a alkalmából

Vissza a címlapra
Rendőrségi elismerések október 23-a alkalmából

Ünnepi állománygyűlésen jutalmazták a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársait.

Magyarország Belügyminisztere Király Attila c. r. főtörzszászlósnak, a Kecskeméti Rendőrkapitányság Felderítő Alosztály nyomozójának rendőrségi tanácsosi címet adományozott. A Rendőrségi Igazgatási Központban megtartott ünnepségen három Bács-Kiskun megyei rendőr vehetett át elismerést.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 40 hivatásos és közalkalmazottat tárgyjutalomban részesített és 3 főnek munkatársi, főmunkatársi és főtanácsosi címet adományozott. (A szerkesztő megjegyzése: a jutalmazottak neveit nem hozták nyilvánosságra)

A megyei rendőrfőkapitány kimagasló szakmai munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesítette Tóth Tibor c. r. alezredest, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, Nyomozó Alosztály megbízott vezetőjét, és Néma Szabolcs r. főtörzsőrmestert, a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály, Nyomozó Alosztály nyomozóját. A rendőrök egy 2017. október 6-án Kiskunfélegyházán történt bűncselekmény felderítésében kiemelkedő teljesítményt nyújtottak, melynek eredményeként a gyanúsítottat alig öt órán belül elfogták.

Az elismeréseket Szabó Vendel r. ezredes, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi rendőrfőkapitány-helyettese 2017. október 19-én adta át a jutalmazottaknak, és gratulált a kiemelkedő helytállásért, valamint a munkájukhoz további sok sikert kívánt.

(police.hu)