Református Pünkösdváró Esték a Széchenyivárosban

Vissza a címlapra
Református Pünkösdváró Esték a Széchenyivárosban

Tavalyelőtt a Planetáriumban, tavaly a Lánchíd utcai iskolában, idén pedig - május 14. és 16. között - a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola aulájában tartotta a Kecskeméti Református Egyházközség a hagyományos, széchenyivárosi pünkösdi evangelizációját.

Külön érdekessége volt a mostani három estének, hogy az igehirdetők a tavalyi vendégek feleségei voltak: Dandéné Pál Tünde a Miskolc-Avasi lakótelepi gyülekezetből, Harmathyné Sárai Ágota Szentendréről, és Zámbóné Ivanics Hajnalka Budapest-Káposztásmegyerről.

A zenei szolgálatokat is minden este mások vállalták: először a Karzat Zenés Áhítat csapata, majd a Sipos és a Pál család tagjai.

És ahogy ez már a széchenyivárosi református közösségben megszokott, az istentisztelet után szeretetvendégség keretében találkozhattak, beszélgethettek mindazok, akik ellátogattak az evangelizációs alkalomra.

Pál Ferenc, a széchenyivárosi gyülekezetrészt gondozó lelkipásztor mindenkit szeretettel hívogatott a vasárnapi alkalmakra, hiszen a rendkívüli, hétközi evangelizációkon túl minden vasárnap, 9.30-kor istentiszteletek tart Kecskeméti Református Egyházközség a Szent-Györgyi Albert Szakközépiskola (Nyíri út 73.) aulájában.

Galéria (63 kép)

Összes kép letöltése