Pénteken tartják a Penge Benge Jazz Band jótékonysági koncertjét

Vissza a címlapra
Pénteken tartják a Penge Benge Jazz Band jótékonysági koncertjét

2021. szeptember 24-én, pénteken este 7 órakor a Penge Benge Jazz Band ad koncertet a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A koncert teljes bevételével a Kecskeméti Szív- és Érgyógyászatért Alapítványt segítik az új szívultrahang készülékhez a legmodernebb 3D fej beszerzésében. Jegyek még kaphatók a jótékony koncertre, melyen a vendégművész Szulák Andrea lesz.

A Penge Benge Jazz Band szeretettel vár minden kedves jazz kedvelőt, aki szeretne egy jó hangulatú estét eltölteni és ezzel együtt még egy jó ügyet is támogatni.

Szív-ritmus jótékonysági koncert

Vendégművész: Szulák Andrea

2021. szeptember 24. péntek 19.00 óra

Hírös Agóra Kulturális Központ

Belépőjegy ára: 2.500 Ft

A jegyek megvásárolhatók a Hírös Agóra Kulturális Központ jegypénztárában.

2017-ben - mint megírtuk - már sikeresen jótékonykodott a Penge Benge Jazz Band. Az Agórában rendezett koncert jegyeladásaiból ugyanis 400 ezer forint gyűlt össze, amit pont ennyivel egészített ki Tormási Attila, a zenekar vezetője. Mindemellett a támogatók további 1 millió 480 ezer forintot ajánlottak fel a nemes célra. A koncert bevételét 2017-ben a Bács-Kiskun Megyei Szív-és Érbetegségekért Alapítvány kapta, melyből - a kórház támogatásával - egy szívultrahang készüléket vásároltak az Invazív Kardiológiai Osztály számára.

2018. szeptember 22-én azután a Penge Benge Jazz Band ismét jótékony célú koncertet adott a Hírös Agóra Kulturális és Ifjúsági Központban. A koncert teljes bevételét akkor is a Bács-Kiskun Megyei Szív és Érbetegekért Közhasznú alapítvány kapta, amelyből egy mobil betegőrző monitort vásároltak a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Invazív Kardiológiai Osztálya számára. A koncert kezdetén a jelenlévő dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója pedig bejelentette, hogy a kórház ki fogja egészíteni a koncert bevételeként és az adományokból összegyűjtött összeget azért, hogy sikerüljön megvásárolni a monitort.