Pénteken a bajnokaspiráns érkezik Kecskemétre

Vissza a címlapra
Pénteken a bajnokaspiráns érkezik Kecskemétre

Remekül sikerült a 2018/2019-es bajnokság "főpróbája" a KTE-Piroska Szörp férfi kézilabdacsapata számára, hiszen Ocsovai Zsolt tanítványai az elmúlt héten magabiztosan győzték le az igen értékes kerettel rendelkező Békés gárdáját, így továbbjutottak a Magyar Kupában. (Fotó: KeSport)

Pénteken este 7 órakor újabb nagy kihívás vár a hírös városiakra, hiszen a tavaly még NB1-ben szereplő Orosháza érkezik a Messzi István Sportcsarnokba. A Bakó Botond által irányított alakulat lendületből szeretne visszajutni az élvonalba, így számukra csak a két pont megszerzése az elfogadható. A Keleti-csoport két meghatározó csapata indul csatába este 7 órától, igaz, az idei esztendőben ez a régió szokatlanul erős mezőnyt vonultat fel, így minden találkozón csupán nüanszok dönthetnek.

Ocsovai Zsolt, a KTE-Piroska Szörp trénere bízik a hazai győzelemben:

- Nagyon örülök a Békés elleni múltheti eredményünknek és bízom benne, hogy a kupameccsen nyújtott teljesítményünket meg tudjuk ismételni. Sőt, muszáj lesz egy lapáttal rátenni, hiszen az Orosháza bajnok akar lenni, így mindenképpen nyerni szeretne Kecskeméten. Nekünk is nagyon fontos a jó bajnoki rajt, hiszen az nagy erőt adhat a folytatáshoz!

KTE-Piroska Szörp vs Orosházi FKSE-Linamar

NB 1 B/ Keleti csoport 1. forduló

2018. szeptember 14. péntek 19.00

Messzi István Sportcsarnok