Pályázati felhívás a Platter János utcai sportpálya bérletére

Vissza a címlapra
Pályázati felhívás a Platter János utcai sportpálya bérletére

Az Univer Product Zrt. (6000 Kecskemét, Szolnoki út 35.), a tulajdonát képező 6000 Kecskemét, 7416/13 helyrajzi számú, Platter János utcában található, kb 5.000 nm területű sportpálya haszonbérlet útján történő hasznosítása tárgyában pályázati felhívást tesz közzé.

Az ingatlanon füves kispálya, salakos focipálya, két teniszpálya, eszköztároló faházak és mosdó találhatóak.

A tulajdonos az ingatlant sporttevékenység folytatásának céljára adja bérbe havi bérleti díj ellenében. A bérlő feladata a terület gondozása, állag megóvása és tisztántartása.

A bérleti díjon felül, a bérlő a közüzemi díjakat is tartozik megfizetni. A bérlemény minimum egy éves időtartamra bérelhető.

A pályázatok benyújtása előtt a bérbeadó lehetőséget biztosít az ingatlan megtekintésére, melynek egyeztetése az ügyben érintett előadóval történik. Ehhez a 76/518-101 központi telefonszámon kell érdeklődni munkaidőben és a pályázatra hivatkozni.

A pályázatokat írásban postán, vagy személyesen lehet benyújtani az Univer Product Zrt. Titkárság, 6000. Kecskemét Szolnoki út 35. sz alatt.

A pályázatokban a pályázó adatainak - a pályázó azonosítására és számlázáshoz alkalmas adatok - a bérleményen végzett sporttevékenység ismertetésének és a vállalt havi bérleti díj összegének, illetőleg a kiírásban szereplő feltételek elfogadásának kell szerepelnie, a pályázó hivatalos, cégszerű aláírásával ellátva.