Ötpróba Úszónap lesz a fürdőben

Vissza a címlapra
Ötpróba Úszónap lesz a fürdőben

2022. január 22-én, szombaton 8-12 óra között Ötpróba Úszónap lesz a Kecskeméti Fürdőben. A rendezvény díszvendége dr. Kiss Gergely, olimpia bajnok vízilabdázó.

Az Ötpróba hazánk egyik legnagyobb, közel 25 000 tagot számláló szabadidősport-közössége, amely kiemelkedően színvonalas hazai sportprogramokat szervez. Ötpróba-tagként a megadott távok teljesítésével több sportágban (futás, úszás, túrázás, kajak-kenu, kerékpározás, görkorcsolyázás, triatlon) gyűjthetők azok a pontok, amelyek értékes ADIDAS sportfelszerelésekre válthatók be.

Kecskeméten január 22-én, szombaton 8-12 óra között lesz lehetősége a szabadidősportok kedvelőinek arra, hogy újabb pontokat gyűjtsenek. A Kecskeméti Fürdőben 500, 1500 és 3000 méteres távokat lehet teljesíteni 1, 2 és 4 Ötpróba pontért.

A versenyen történő részvétel a hatályos járványügyi szabályok betartása érdekében érvényes oltottsági, vagy védettségi igazolvány, illetve személyi igazolvány felmutatásához kötött, amelyet a bejáratnál ellenőriznek a szervezők. Amennyiben valaki hivatalos, érvényes sportolói versenyengedéllyel rendelkezik, szintén részt vehet a Versenyen.

A felsorolt okmányok hiányában a versenyen történő részvétel nem lehetséges!

A tizennyolcadik életévét be nem töltött személy érvényes oltottsági, vagy védettségi igazolvánnyal rendelkező személy felügyelete mellett vehet részt a versenyen, tekintet nélkül arra, hogy ő maga rendelkezik-e a felsorolt igazolványokkal, vagy sem.