Ötletből jövő döntő! - Negyedik éve a fiatalokért

Vissza a címlapra
Ötletből jövő döntő! - Negyedik éve a fiatalokért

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedőt, melynek döntőjét 2020. szeptember 19-én tartják. Ezúttal is öt csapat versenyez az 1+1 millió forintos fődíjért és további értékes nyereményekért.

Az AIPA Kft. azzal a céllal hozta létre ezt a vetélkedőt, hogy ösztönözze a hazai fiatalok vállalkozóvá válását, játékos formában adjon a gyakorlati életben is használható tudást, tapasztalatot. A verseny egyedülálló ebben a tekintetben, hiszen kifejezetten a középiskolás korosztályt célozza.

A négy évad nem telt eseménytelenül, ez idő alatt a vetélkedőn több, mint 150 csapat fordult meg, 23 iskolából, több, mint 700 diák részvételével.

Az idei év rengeteg újdonságot hozott az 5letből jövő! játékos vállalkozói vetélkedő életében. A vetélkedő már négy éve zajlik és évről-évre nagyobb ismertségre tesz szert. Az elmúlt években a regionális vetélkedő fokozatosan bővült, idén már határon túli csapatokat is üdvözölhettünk az indulók között.

Örömteli újdonság, hogy idén a kecskeméti, szegedi és budapesti döntősök mellett egy szabadkai középiskolás csapatot is köszönhetünk a záró finálén, melyet 2020. szeptember 19-én a kecskeméti Neumann János Egyetemen rendeznek meg. Ebben az évben első alkalommal online követhetik a versengést az érdeklődők az 5letből jövő! Facebook és YouTube oldalán a döntőt követő napon.

Az ezévi döntősök már javában készülnek a megmérettetésre, melyhez 6 részes előadói tréninget is kapnak egy profi színész-rendezőtől. Ez szintén az egyik újdonsága ennek az évadnak.

Aki pedig kedvet kapott és szeretne részt venni, a következő évadban megteheti. A jelentkezés 2020. őszén indul! A részleteket a www.5letboljovo.hu oldalon teszik közzé, ahol lehetőség van a fiatalok pénzügyi és vállalkozási tudásszerzésének támogatására is. Várják a fiatalok fejlődése iránt elkötelezett szervezetek, gazdasági társaságok, magánszemélyek csatlakozását is a programhoz!