Összeroppant Aurelio: 4 év börtönbüntetést kapott a VV-celeb

Vissza a címlapra
Összeroppant Aurelio: 4 év börtönbüntetést kapott a VV-celeb

Aurelio sírva fakadt délelőtt a Kecskeméti Törvényszéken, majd nem várta meg a délutáni ítélethirdetést, hanem még ezt megelőzően elhagyta Kecskemétet. (Fotó: Blikk / Pozsonyi Zita)

A Kecskeméti Törvényszék emberrablás bűntette miatt 4 év börtönre és 3 év közügyektől eltiltásra (I.r. vádlott, azaz Aurelio), illetve 2 év 6 hónap börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra (II.r.vádlott) ítélt két férfit, akik ellen egy Baján elkövetett bűncselekmény miatt emelt vádat az ügyészség.

Az ítélet lényege szerint az ügy sértettje 2017. október 14-én egy bajai szórakozóhelyen 130.000 forintot lopott el az ittas Aurelio kabátjának zsebéből. Másnap a vádlottak megjelentek egy szórakozóhelyen, ahol a sértettet Aurelio kérdőre vonta a pénze miatt, majd társaival egy autóba tuszkolták. Eközben a lefogott sértettet Aurelio többször is megütötte. A vádlottak a sértett szabadon bocsátását attól tették függővé, hogy az ellopott pénzt visszaadja. A sértett ennek nem tett eleget, mire aláírattak vele egy szerződést, amelynek értelmében Aureliotól 180.000 forintot kért kölcsön, amit részletekben törleszt.

Az ítéletet az ügyészség tudomásul vette, Aurelio védője pedig elsődlegesen felmentés, másodlagosan enyhítés érdekében fellebbezett, míg a II.r. vádlott és védője 3 nap gondolkodási időt tartott fenn a nyilatkozat megtételére. Aurelio - mint a bevezetőben írtuk - nem vett részt az ítélethirdetésen.

Mivel Aureliónak egy korábbi ügye miatt volt már 1 év 2 hónap felfüggesztettje, így most azt is hozzácsapták, így az összbüntetés 5 és 2 hónap letöltendő szabadságvesztés: egyelőre nem jogerősen.