Óriási volt a tanárnők tánca a Református Általános Iskola szülői bálján

Vissza a címlapra
Óriási volt a tanárnők tánca a Református Általános Iskola szülői bálján

Kecskemét - Harmadszor rendezték meg, de idén már kicsinek bizonyult a kollégium konviktusa, a Református Általános Iskola szülői báljának eddigi helye, olyan sokan vettek részt a mulatságon. A mintegy 200 szülő és pedagógus azonban így is rendkívül jól érezte magát, ám jövőre már minden bizonnyal az iskola díszterme ad majd helyet a jótékony célú bálnak.

A báli vendégeket dr. Szabó Ildikó, az iskola igazgatónője és Ferenczy Zoltán tanár úr cigánymeggy pálinkával fogadták. A vendégek között volt Kuti József református elnöklelkész és Varga Nándor lelkipásztor, az Igazgatótanács elnöke.

A báli műsorban elsőként a diákok kötélugró csoportja lépett fel - őket Andrássyné Dolog Éva tanította be a produkcióra -, majd a tanárnők fergeteges tánca alapozta tovább a vidámságot. A szülői munkaközösség egyik tagja, Szabóné Tóth Gabriella koreográfiája által előadott tánc olyan óriási sikert aratott a báli közönség körében, hogy azonnal meg kellett ismételni (Nézze meg a videót!)

A svédasztalos vacsoráról a kollégiumi konviktus konyhája, a jó hangulatról pedig a Kaszinó zenekar gondoskodott, egészen szombat hajnalig.