Online aukciós festményvásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

Vissza a címlapra
Online aukciós festményvásár a Kecskeméti Arborétum fejlesztéséért

2019-ben 15. alkalommal rendezték meg a Kiskunsági Alkotótábort, a KEFAG Zrt. Bugaci Erdészeténél, a Bucka Szállóban. A szervezők legnagyobb sajnálatára a 2020-as tábort a járványhelyzet miatt le kellett mondaniuk, és kiállítással egybekötött művészeti vásárt sem tarthatnak. Azonban megtalálták a megoldást: online rendezik meg idén a vásárt. 

Annak érdekében, hogy a művészetkedvelők ne maradjanak alkotás nélkül, létrehoztak a világhálón egy galériát. Ahol az érdeklődők nem csak gyönyörködhetnek a varázslatos képekben, hanem lehetőséget biztosítanak a számukra a vásárlásra is.

A vásárlás menete:

1. Vásárlási szándékát - az alkotás(ok) megnevezésével - kérjük, jelezze az alábbi elérhetőségek valamelyikén: Makra Zsuzsanna +36 30 748 6914, vagy makrazs@kefag.hu

2. Az Ön által kiválasztott festményt 10 napos aukcióra bocsátjuk a https://galeriasavaria.hu/ oldalon.

3. Amennyiben 10 napon belül más nem licitál a képre, akkor Ön azt "kikiáltási áron" megkaphatja. Ammyiben viszont mást is érdekel, akkor Ön a licitálás szabályai szerint járhat el, ha mindenképpen meg szeretné vásárolni a festményt.

4. Fizetési feltételek: az aukciós oldalon megadott bankszámlaszámra előre átutalással.

5. Átvétel: személyesen (KEFAG Zrt. Kecskemét, József Attila u. 2.) vagy törékeny csomagként posta/futárszolgálattal portó (címzett fizet) szolgáltatással.

Ahogy azt a korábbi aukciókon is jeleztük már, minden egyes elkelt alkotás értékét az ingyenesen látogatható Kecskeméti Arborétum fenntartására és további fejlesztésére fordítjuk!

Válasszon kedvére való alkotást!

Festménylista IDE kattintva...

A festményekből pedig IDE kattintva válaszhat!

Az alkotók rövid életrajza IDE kattintva...

(KEFAG Zrt.)