Nyáresti programot szervez a Múzeumok éjszakáján a kecskeméti színház

Vissza a címlapra
Nyáresti programot szervez a Múzeumok éjszakáján a kecskeméti színház

Gyerekeket és felnőtteket is vár a kecskeméti Katona József Színház társulata június 24-én, szombaton a Múzeumok éjszakáján 18 órától egészen éjfélig. Az Udvarszínházi bérletek pedig óriási kedvezménnyel lesznek majd vásárolhatók csak ezen az estén.

A nyáresti program a teátrum előtti téren kezdődik, ahol jelmezes fotózás, origami, színházi TOTÓ és rajzolás várja a gyerekeket. A kultúrkalandorok három csoportban indulhatnak színházi kalandozásra ezen a különleges éjszakán: 19.00, 20.00 és 21.00 órakor (Jelentkezni IDE kattintva lehet). A csoportokat Hegedűs Zoltán és Aradi Imre színművészek vezetik.

Hogyan épült a színház? Milyen kincseket rejt a kelléktár? S vajon milyen érzés lehet nagy sikerű előadások szereplőinek jelmezeibe bújni? - ezen az éjszakán mindez kiderül. A résztvevők azt is megtudhatják, mit rejt a színpad, hogyan működik a forgó, sőt parókákat és ál-bajuszt is felpróbálhatnak. A színpadon fellépnek a Kecskemét City Balett művészei: Nagy Nikolett és Szóka Roland.

A kulisszajárás előzetes regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet a 76/501-170-es telefonszámon, személyesen a művészbejáró portájánál, vagy online ITT.