Nagy durranás pénteken a Ceglédi úton: Megújulva és magyar eperrel várja a vásárlókat a Szezonális Zöldség-Gyümölcs

Vissza a címlapra
Nagy durranás pénteken a Ceglédi úton: Megújulva és magyar eperrel várja a vásárlókat a Szezonális Zöldség-Gyümölcs

2021. április 9-én, pénteken ismét kinyit Kecskeméten a Ceglédi úti Szezonális Zöldség-Gyümölcs. Kovács Fanni fiatal egyéni vállalkozó, és párja, Kovács Alex közös vállalkozása a Leszvígasz presszó mellett, a Galfooddal átellenben.

Immár 9. éve hagyományosan áprilisban nyit és szeptemberig várja a vásárlókat a megújult szezonális árusító helyen a fiatal pár. Így idén is számíthatnak rájuk a környéken élők, akik nem szeretnének messzire menni a friss áruért.

Pénteken nyitnak, és onnantól kezdve fél éven keresztül minden nap reggel 7 órától 20 óráig várják a vásárlókat.

- Nagyon figyelünk arra, hogy magyar árukat kínáljunk, és jó áron adjuk át ezeket, kiváló minőségben a vevőknek. Büszkék vagyunk arra, hogy a nálunk kapható áruk zöme magyar termelőktől származik - mondja Fanni.

Kínálnak majd többek között epret, többféle almát, paprikát, paradicsomot, hagymát, burgonyát, körtét, barackot, szőlőt, málnát, banánt, zöldségféléket. Így nem csoda, hogy törzsvásárlóik között még Kecskemét más városrészeiből, sőt Nagykőrösről és Ceglédről érkezettek is vannak.

Fanni és Alex idén is MINDEN NAP FRISS zöldség-gyümölccsel és kedvező árakkal, sok szeretettel várja kedves meglévő, és leendő vásárlóit, a Ceglédi úton, reggel 7 órától 20 óráig.

Kecskemét Ceglédi Úti Szezonális Zöldség Gyümölcs Facebook

(X)

Galéria (12 kép)

Összes kép letöltése