Műfüves focipályát adtak át a Pajtás utcai óvodában

Vissza a címlapra
Műfüves focipályát adtak át a Pajtás utcai óvodában

Műfüves focipályát avatott 2021. szeptember 14-én, kedden délelőtt a hetényegyházi Pajtás utcai óvodában Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét polgármestere, Engert Jakabné, alpolgármester, dr. Salacz László országgyűlési képviselő, dr. Papp Zoltán önkormányzati képviselő, valamint Losonczy László, az MLSZ Bács-Kiskun Megyei Igazgatóságának igazgatója. (Fotók: Szemereyné Pataki Klaudia facebook)

A beruházás a Magyar Labdarúgó Szövetség Országos Pályaépítő Programjának keretében valósult meg.

„Vendégségbe hívtak ma Hetényegyházára, a Pajtás utcai óvodába - írta Szemereyné Pataki Klaudia a közösségi oldalán. - Mivel gyermekekhez, vendégségbe üres kézzel menni nem lehet, ezért egy léggömbben utazó Kecskét vittem, ami egyrészt utal városunkra, másrészt a szabadságot, a szárnyalást, a kalandok ígéretét, és a mesék varázsát hivatott szimbolizálni.

Volt azonban egy még nagyobb, fontosabb ajándék is, amit átadhattam ma nekik dr. Salacz Lászlóval, a térség országgyűlési képviselőjével. Egy műfüves focipálya, amit régóta szerettek volna már a gyerekek. Ki az, aki nemet tudna mondani arra, amit ők kérnek? Mi ugyan nem. Ezért a Magyar Labdarúgó Szövetséggel összefogva megépítettük.

Mindent a gyermekekért teszünk! Szeretnénk, ha városunkban és környékén mindent megkapnának, ami csak a javukat, fejlődésüket szolgálja. Ezért van az, hogy ahogy csak energiával és persze pénzzel bírjuk, óvodákat, iskolákat újítunk fel, tornacsarnokokat építünk, vagy mint legutóbb korszerű, műfüves focipályát adunk. Jó látni, mekkora örömet okozunk ezzel nekik!

Többről van azonban szó: minden egyes fejlesztéssel, amit az oktatási intézményeikben csinálunk, óvjuk a legfontosabbat, gyermekeink egészségét. Ennek érdekében egy széleskörű összefogást teremtettünk. Rajtunk kívül erre senki sem képes, nem véletlenül: nekünk valóban fontosak a gyermekeink, mert fontos városunk és térsége jövője!"

Galéria (12 kép)

Összes kép letöltése