Motoros nap Kecskeméten

Vissza a címlapra
Motoros nap Kecskeméten

A Bács-Kiskun Megyei Baleset-megelőzési Bizottság és a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szezonnyitó programra invitálta a motorosokat.

A kecskeméti Birizdokart pályán rendezték meg 2019. április 13-án az elsősorban motorosokat megcélzó, szezonnyitó rendezvényt, amelynek célja többek között a balesetek megelőzése volt.

A résztvevők - ismereteik felfrissítésére - teszteket tölthettek ki, és a helyes válaszokat szakember segítségével elemezték. A megfelelő kategóriájú vezetői engedéllyel rendelkezők részére lehetőség nyílt az ügyességi motoros pályán és a gokart pályán való megmérettetésre is, valamint szimulátor segítségével közlekedési szituációkat oldhattak meg.

A szülőkkel érkező fiatalabb korosztály sem unatkozott: vezethettek lábhajtású gokartot „részeg szemüveg"-ben, játszhattak óriás kocka-kirakóval, amelyen közlekedési táblákat kellett felismerni, illetve társasjátékok, színezők és feladatlapok várták a legkisebbeket.

A programot kaszkadőr bemutató és motorszentelés színesítette, továbbá lehetőség nyílt a helyszínen véradásra is, amelyben a Vöröskereszt munkatársai működtek közre.

A tesztlapot és az ügyességi motoros pályát legjobban teljesítők részt vehetnek a 2019. május 4-én a Hungaroringen idén már ötödik alkalommal megrendezésre kerülő „Motofeszt" eseménysorozaton, amelynek központi témája a közlekedésbiztonság lesz.

Galéria (9 kép)

Összes kép letöltése