Most szombaton is megrendezi a nyári városnéző sétát a Tourinform Iroda Kecskeméten

Vissza a címlapra
Most szombaton is megrendezi a nyári városnéző sétát a Tourinform Iroda Kecskeméten

Szombaton ismét nyári városnéző sétán vehetnek részt az érdeklődők Kecskemét belvárosában. Most és július, valamint augusztus hónapokban szombati napokon lesznek a séták, 9:30 órai kezdéssel.

A városnéző séták időpontjai:

• július 24. szombat, 9.30

• július 31. szombat, 9.30

• augusztus 7. szombat, 9.30

• augusztus 14. szombat, 9.30

• augusztus 21. szombat, 9.30

• augusztus 28. szombat, 9.30

A részvételi díj 18 év felett 1.000 Ft/fő, 3-18 év között 500 Ft/fő. A 3 évnél fiatalabbak számára a séták ingyenesek. A részvételi díjat a Tourinform Irodában lehet befizetni, a Szabadság tér 5/a alatt. A séták innen indulnak.

A Tourinform Irodát idén tavasszal az üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. teljes körűen felújította egy Kisfaludy Fejlesztési Program keretében. A nyertes pályázatnak köszönhetően nagyobb fogadótér, új bútorok és LCD kijelzők kerültek kialakításra, illetve beszerzésre. Az épület ezen felül új nyílászárókat, padlóburkolatot, álmennyezetet és belső világítást kapott. A szolgáltatások köre is bővült: lehetőség van elektromos rollerek, kerékpárok, nordic walking botok és audioguide eszközök bérlésére is. Az ajándéktárgy kínálatban helyi kézművesek termékei is megtalálhatók.

További információk a városnéző sétákról, vagy a Tourinform Iroda szolgáltatásairól az irodában, a 76/800-040-es telefonszámon, vagy a  kecskemet@tourinform.hu e-mail címen kaphatók.