Mondok Józsefet január 15-én, pénteken temetik Izsákon

Vissza a címlapra

Zavartalanul ellátja feladatait az izsáki önkormányzat Mondok József, Izsák város polgármesterének múlt év végi, tragikus halála után is. Ezt erősítette meg dr. Bozóky Imre alpolgármester, amikor arról kérdeztük, mire számíthatnak ebben a sajnálatos helyzetben az izsákiak.

A jogszabályoknak megfelelően a polgármester jogköreit az alpolgármester vette át, és mivel a veszélyhelyzet miatt egyelőre nem lehet kiírni időközi választást, annak fennmaradásáig ő látja el az ezzel kapcsolatos feladatokat. Az időközi választás kiírására a veszélyhelyzetet megszüntető kormánydöntés után kerülhet sor. Addig is a megszokott gyakorlatnak megfelelően dolgozik az önkormányzat, és a folyamatban lévő beruházások is zökkenőmentesen folytatódnak - mondta dr. Bozóky Imre.

Mondok József temetése 2021. január 15-én, pénteken 14 órakor lesz az izsáki református temetőben, a járványügyi szabályok betartása mellett.

Mint korábban megírtuk, 2020. december 31-re virradó éjjel hunyt el Mondok József a Dunántúlon, karádi vadászházában. Évek óta szívbeteg volt: aznap este este lefeküdt és másnap reggel már hiába is ébresztgették. Álmában érte a halál...