Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

Vissza a címlapra
Milyen szülő szeretnél lenni? Ács vagy kertész?

Ezzel a címmel tartanak készségfejlesztő kiscsoportos foglalkozást a kecskeméti Család- és KarrierPONT munkatársai május 11-én, szombaton 9 órától a Veyron Rendezvényteremben (Kecskemét, Horog utca 9.)

A workshop utat mutat a szülőknek a gyermeknevelés útvesztőjében, hogy a gyermekekkel való foglalkozás ne ragadjon le az „ácsmunka" szintjén. Az interaktív, gyakorlatorientált workshopon résztvevők elsajátíthatják, hogyan válhatnak cselekedeteik és kommunikációjuk során „kertészekké". A trénerek kreatív, játékos finn módszert mutatnak be a nehéz helyzetek és viselkedési problémák leküzdésére.

A készségfejlesztő csoportos foglalkozást Agócs Andrea megoldás- és lehetőségfókuszú, mentálhigiénés szemléletű segítő szakember, gyermekpszichodráma vezető, Kids' Skills tréner és Török Tímea gyógypedagógus, megoldásfókuszú coach, Kids' Skills tréner, OH-kártya instruktor vezeti.

A kecskeméti Család- és KarrierPONT által szervezett programok az EFOP-1.2.9.-17 - 2017-00019 „Nők a családban és a munkahelyen" című standard felhívás keretében meghirdetett pályázat keretében valósulnak meg Kecskemét Megyei Jogú Város és a Kecskeméti Járás területén.

A programot az AIPA Alföldi Iparfejlesztési Nonprofit Közhasznú Kft. és konzorciumi partnere a Nők a Nemzet Jövőjéért Egyesület valósítja meg.