Megyei Prima Díjátadó Gála – Most először élőben a KTV-n

Vissza a címlapra
Megyei Prima Díjátadó Gála – Most először élőben a KTV-n

Péntek este végleg lehull a lepel, hogy ki lesz a 10 kategóriagyőztes közül a 3 Megyei Prima Díjas. Arra is fény derül, hogy a több mint 10000 közönségszavazatból ki kapta a legtöbbet és lesz ezáltal a közönségdíjas. Az izgalmas pillanatokat idén először Ön is élvezheti a TV képernyője előtt, vagy az interneten.

A Megyei Prima Díjátadó Gálát 12 éve rendezi a VOSZ Bács-Kiskun Megyei szervezete, ahol a vállalkozók felajánlásainak köszönhetően az elismeréssel pénzjutalom is jár. A gálán résztvevők már mind nyertesként lehetnek jelen, hiszen a 10 kategóriagyőztest már bejelentették:

Magyar Irodalom: Bán János

Magyar Színház- és Filmművészet: Cseke Péter

Magyar Képzőművészet: Szecskó Péter

Magyar Tudomány: Dr. Nagy András

Magyar Oktatás és Köznevelés: Szabó István

Magyar Építészet és Építőművészet: Heim Attila

Magyar Sajtó: Tőzsér Judit

Magyar Sport: Ivkovicné Béres Tímea

Magyar Népművészet és Közművelődés: Pethőné Kővári Andrea

Magyar Zeneművészet: Agócs Márta

Idén először követhetik figyelemmel az érdeklődők a Díjátadó Gála eseményeit, a színvonalas és látványos fellépéseket és produkciókat a KTV élő közvetítésében is. A gálát megnyitja Weninger Richárd, a VOSZ Bács-Kiskun Megyei Szervezetének elnöke, majd ünnepi köszöntőt mond Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke. A díjátadón részt vesz és beszédet mond Demján Sándor, a VOSZ elnöke is. Szintén ezen rendezvény keretében adja át a Vállalkozók Országos Szövetsége az év menedzserének, az év cukrászának, az év marketing vállalkozásának és az év kikereskedőjének járó elismerő díjakat. A közvetítés pénteken 18 órától indul a Kecskeméti Televízión keresztül vagy az interneten a kecskemetitv.hu-n, illetve a hiros.hu weboldalán és facebook oldalán.