Megkezdődött az oktatás a Campuson

Vissza a címlapra
Megkezdődött az oktatás a Campuson

Magyarország harmadik legnépszerűbb MBA (Master of Business Administration) képzésében résztvevő hallgatók léptek be a kecskeméti CAMPUS ajtaján szombaton, ahol a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának kollégái fogadták őket, már az új épületben.

A beruházó KEDO Zrt. 2019. szeptember 25-én átvette az épületet a kivitelező ZÁÉV Zrt-től, így már most megindulhatott az oktatás az épület néhány exkluzív előadótermében. A GTK Dékáni Hivatala és az oktató kollégák is örömmel vették birtokba az irodákat.

Az impozáns, hipermodern épület „üzembe állítása" összetett, több lépcsős folyamat, a beköltözés utáni finomhangolás még zajlik, de október 15-re teljes terjedelmében átvételre kerül az épület.

A Gazdaságtudományi Kar alapszakos képzéseinek átirányítása is zajlik, a hétfői hallgatói fórum keretében az alapszakos hallgatók is átvonultak a CAMPUS-ba. Ezzel a GTK hallgatóinak többsége már ebben a modern és csodálatos épületben folytathatja tanulmányait. A GTK hallgatói látványos meglepetéssel készültek az épület átvételére, a hallgatói flash-mob egy „élő" GTK alakzatot formált az aulában.

A Neumann János Egyetem vezetőségének döntésével összhangban a beruházó az Egyetem minden karának lehetőséget biztosít az új CAMPUS oktatási célú igénybevételére, biztosítva ezzel, hogy az elképzeléseknek megfelelően élettel teljenek meg az előadó és szemináriumi termek.

(KEDO Zrt.)

Galéria (16 kép)

Összes kép letöltése