Már árusítják a belépőket a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálra

Vissza a címlapra
Már árusítják a belépőket a Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bálra

Januárban ismét megrendezik Kecskeméten az immár hagyománnyá vált Bács-Kiskun Megyei Kórházért Alapítványi Bált, amelynek időpontja 2020. január 18., szombat lesz. (A fotó a 2019-es bálon készült)

Az esemény a kecskeméti báli szezon nyitánya, egyúttal az egyik legrangosabb eseménye is. A helyszín pedig ezúttal is mi más lehetne, mint a Four Points by Sheraton Kecskemét Hotel.

A rangos esemény vendégkörét tekintve évek óta elmondható, hogy Kecskemét és környéke társadalmi, gazdasági, politikai életének meghatározó szereplői vesznek részt a bálon. Ezért nem véletlen, hogy különösebb reklám nélkül is gyorsan elfogynak a jegyek. A tánchoz a zenét ezúttal is Gönczi Gábor és a Smile adják majd.

Az Est Házigazdája: Harsányi Levente

Fővédnök: Prof. Dr. Kásler Miklós, az Emberi Erőforrások Minisztériumának minisztere.

Védnökök: Dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Kórház főigazgatója, Szemereyné Pataki Klaudia, Kecskemét Megyei Jogú Város polgármestere, Kovács Ernő Bács-Kiskun Megyei kormánymegbízott, és Rideg László, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke.

Helyszín: Four Points By Sheraton Kecskemét

Időpont: 2020. Január 18

A jegyek megvásárolhatók az Utazásmánia Bt. irodájában munkanapokon 9-17.00 között, 6000 Kecskemét, Széchenyi tér 14. (Északi térfal, Udvar)

Elérhetőségek: Tel.: 76/504-960, 70/317-6423,

E-mail: iroda@utazasmania.hu

Jegyek: 30.000 Ft/fő