Lions estélyből szemüveg!

Vissza a címlapra

A 22 éves Kecskeméti Szent László Lions Club 2019. november 30-án tartotta hagyományos Jótékonysági estélyét a Four Points by Sheraton Hotelben.

A rendezvényen részt vett a Lions Clubok Magyarországi Szövetségének kormányzója Boronkay Gusztáv, és Keys Mária I. alkormányzó asszony is. Továbbá jelen voltak a társklubok képviseletében Tarjányi Emőke, a Szent István Lions Club elnök asszonya, Farkas Gábor, az Első Kecskeméti Lions Club képviselője, és Vass József, a Kecskeméti Rotary club elnöke is.

Az est meglepetés fellépői a Farkas Villa lakói voltak. Ez év szeptemberében a klub szemszűrést végzett náluk és októberben a Fehér bot hónapján, a Hírös Agórában rendezett Gálaest keretében, közel egymillió forint értékben adtak át az ott kiszűrt embereknek szemüvegeket. A megajándékozott sérült emberek most a műsorral viszonozták a segítséget. A vidám programban a Farkas Villa lakói előadásában éneket és táncot, majd a Kiskunhalasi Bárka Integrált Szociális Intézményből érkezett Lakatos Rudolf szájdobos játékát élvezhette a közönség.

Boronkay Gusztáv köszöntő beszédében méltatta a klub tevékenységét, majd kormányzói elismeréseket adott át a klubban végzett önkéntes segítő munkáért. Oklevéllel jutalmazta Fáriné Boros Erika, Herczeg József és Kissné dr. Szabó-Kis Mária tagokat.

Az estély hangulatát a vak Sulyok Péter humoralista stand up comedy műsora és a BrilliArt Stúdió fergeteges Caribi Show tánc bemutatója színesítette.

Az est teljes bevételét a klub hátrányos helyzetű gyerekek szeme világának megőrzésére (szemszűrésre és szemüvegek készíttetésére) fordítja.

Az estélyről készült fotókat 2019. december 3-tól a klub honlapján www.szentlaszlo-lios.eu lehet megtekinteni.