Látogatói létszámrekord volt júliusban a Kecskeméti Fürdőben

Vissza a címlapra
Látogatói létszámrekord volt júliusban a Kecskeméti Fürdőben

A Kecskeméti Fürdő fennállása óta az eddigi legmagasabb látogatói létszámot érte el 2018 júliusában: közel 40 ezer vendéget köszönthettek a fürdőben.

A rekordnak számító, közel 40 ezres látogatói létszám természetesen a nyári időjárásnak is köszönhető, ugyanakkor a programkínálatot tekintve is elmondhatja a fürdő vezetése, hogy mindenki megtalálhatta a számára legmegfelelőbb és legszórakoztatóbb időtöltést a Kecskeméti Fürdőben.

Minden hétvégén 14 órától ingyenes aquafitness órákon és ügyességi vetélkedőkön lehetett részt venni, és júliusban is folytatódott a családi nap rendezvénysorozat. Két alkalommal is rendeztek éjszakai fürdőzést, melyek közül a július 27-i Strandok Éjszakáján szintén megdőlt a látogatói létszám-rekord: 666-an vettek részt a rendezvényen.

A sportolni vágyók a "Tárt kapukkal várnak az uszodák" program keretén belül ingyenes aquafitness órákon és felnőtt úszóedzéseken vehetnek részt, a szaunavilágban pedig továbbra is felöntésekkel várják a vendégeket a hétvégi napokon.

A programsorozat augusztusban is folytatódik: ITT megtekinthető a további nyári programkínálat.