Lamborghini Huracán személyautóval menekült a Kecskeméten késsel támadó olasz férfi

Vissza a címlapra
Lamborghini Huracán személyautóval menekült a Kecskeméten késsel támadó olasz férfi

Mint korábban megírtuk, késsel támadt egy olasz férfi egy kecskeméti szórakozóhely előtt egy magyar vendégre. A rendőrök két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban fogták el a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt, aki egy hófehér Lamborghini Huracán személyautóval (becsült értéke mintegy 60-70 millió forint) menekült el Kecskemétről. (A fotón egy másik Lamborghini Huracán látható)

Bejelentés érkezett 2018. november 4-én 03 óra 11 perckor a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, amely szerint az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt egy férfit megkéseltek.

A rendelkezésre álló adatok alapján a szórakozóhelyen több személy között konfliktus alakult ki, és a biztonsági őrök kivezettek az utcára egy férfit. Ezt követően több vendég, köztük egy 33 éves férfi is az utcára ment, ahol eddig tisztázatlan körülmények között nekitámadt a már utcán lévő ismeretlen személy, és közöttük dulakodás alakult ki. A férfi egy késsel megvágta a 33 éves sértett nyakát, és több további sérülést is ejtett rajta. Ezt követően beszállt az autójába, és elhajtott a helyszínről. A sértett az előzetes orvosi szakvélemény alapján életveszélyesen megsérült.

A rendőrök két órán belül egy kiskunfélegyházi ingatlanban elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 48 éves olasz állampolgárt.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A TV2 tudósítása szerint az olasz késelőnek már volt egy hasonló ügye Romániában.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Késelés egy kecskeméti szórakozóhely előtt