Külpiaci lehetőségek és EU támogatások a kkv-k részére

Vissza a címlapra
Külpiaci lehetőségek és EU támogatások a kkv-k részére

A Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Közép-Európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. és az Enterprise Europe Network szervezésében tájékoztató rendezvényt tartottak Külpiaci üzleti lehetőségek, EU támogatások a kkv-k számára és exportfinanszírozás a gyakorlatban címmel 2018. november 7-én, szerdán délelőtt a kamara kecskeméti székházában.

Az esemény hasznos gyakorlati tudnivalókkal szolgált az exportáló vállalatok részére a külpiaci értékesítést elősegítő, a vevő számára ajánlható finanszírozási formákról, illetve Szerbia, valamint Ukrajna üzleti környezetével és lehetőségeivel is megismerkedhettek a résztvevők.

Ez volt a program

10.00-10.05 Köszöntő - Dr. Edelényi András, Elnökségi Tag, Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

10.05-10.20 Európai Uniós támogatások a kkv-k számára. Előadó: Dr. Edelényi András, Európai Gazdasági és Szociális Bizottsági Tag

10.20-10.45 Exportfinanszírozás a gyakorlatban. Előadó: Dobos Zoltán, Közép-alföldi Régió, Képviseletvezető, Magyar Export-Import Bank Zrt.

10.45.-11.00 Vajdasági helyzetkép. Előadó: Dobó István, Szabadkai Iroda, Irodavezető, Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

11.00-11.15 Gyakorlati ismeretek az ukrán piacralépéshez! Előadó: Kincs Gergely, Beregszászi Iroda, Irodavezető, Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.

11.15-11.30 Enterprise Europe Network, a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata - üzleti adatbázisok, projektpartnerségek, innováció-fejlesztés. Előadó:Kárpátiné Becsi Gabriella, üzletfejlesztési tanácsadó, Enterprise Europe Network

Galéria (12 kép)

Összes kép letöltése