Környezetvédelmi képzést indít a Kocsis Pál Szakközépiskola

Vissza a címlapra
Környezetvédelmi képzést indít a Kocsis Pál Szakközépiskola

A Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakközépiskola és Szakképző Iskola részére a Környezetvédelem-vízgazdálkodás szakgimnáziumi ágazaton 40 fő beiskolázását engedélyezte a Földművelésügyi Minisztérium.

A 2016/2017. tanévre vonatkozó szakmaszerkezeti döntésről és a 2016/2017. tanévben induló képzések tanulmányi ösztöndíjra jogosító szakképesítéseiről szóló 297/2015. (X. 13.) kormányrendelet Magyar Közlönyben 2016. február 25-én megjelent módosításában a - korábbiaktól eltérően - a Környezetvédelem-vízgazdálkodás ágazatban a Földművelésügyi Minisztérium keretszáma 40 fő Bács-Kiskun megyében.

A középfokú felvételi eljárás során a tanulóknak - 2016. március 16-án és 17-én - egy alkalommal lehetőségük van eredeti továbbtanulási szándékuk módosítására.

A módosító Tanulói adatlapot az eredeti „Tanulói adatlap" alapján kell kitölteni. Új tanulmányi terület felvételére is van lehetőség olyan középfokú iskolában, amely a „Tanulói adatlapon" korábban is szerepelt. Új tanulmányi terület csak a már szereplő iskolákon belül, és csak az érintett középfokú iskolával történt előzetes egyeztetés alapján jelölhető meg. Az egyeztetés tényét a középfokú iskolába eredetileg benyújtott jelentkezési lapon kell feltüntetni.