Két sikeres fiatal vállalkozó és Wolf Gábor előadása az iparkamarában

Vissza a címlapra
Két sikeres fiatal vállalkozó és Wolf Gábor előadása az iparkamarában

Elsősorban fiatalokat hívott 2021. november 4-én a Kamarai Business JR Kávéházba a Bács-Kiskun Megyei Kereskedelmi és Iparkamara. A marketing jegyében rendezett friss, lendületes szakmai délutánon Borbély Bence és Buday Bence karrierútját ismerhették meg, majd pedig Wolf Gábor, a Marketing Commando alapítója, országosan elismert KKV marketing tanácsadó tartott előadást „A vevőszerzés bajnokai" címmel.

A program résztvevői egyetemisták és diákok, valamint a Business JR Kávéház már meglévő és leendő junior tagjai voltak. A kamarai szervezők pedig azért hívták előadóként a sikeres vállalkozókat és marketing szakembereket, hogy bemutassák a vállalkozóvá válás és a vevőszerzés folyamatát.

A Business JR Kávéházban ez alkalommal gyakorlati példán keresztül kívántak betekintést nyújtani a sikeres mérnők és közgazdász fiatalok vállalkozóvá válásának folyamatába, nehézségeibe és eredményeibe. Ehhez elsőként Borbély Bence és Buday Bence karrierútját mutatták be a Full Funnel Marketing ügynökségben végzett pályafutásukon keresztül.

A folytatásban azután exkluzív szakmai előadás keretén belül professzionális előadó, a Marketing Commando alapítója, Wolf Gábor következett. Aki  „A vevőszerzés bajnokai" témában színes és szellemes marketingfogásokat ismertetett. Arról tartott előadást, hogy hogyan lehet új vevőket szerezni a bevált és ismert recepteken kívül.

Galéria (30 kép)

Összes kép letöltése