Két helyen is bográcsozhatunk Kecskeméten szombaton

Vissza a címlapra
Két helyen is bográcsozhatunk Kecskeméten szombaton

Kecskemét két pontján is lehet majd rendezvényen résztvevőként bográcsozni 2017. szeptember 30-án, szombaton. Az egyik helyszín a Benkó Zoltán Szabadidőközpont, ahol a 100 Bogrács Fesztivál ad majd keretet a Széchenyivárosi Napok bográcsozó versenyének is. A másik helyszín pedig a Műkertváros, ahol a Műkertvárosi Nap részeként Kakasfőző versenyt rendeznek a Vadaskert előtt. (A fotó illusztráció)

- Összefogtunk a 100 Bogrács Fesztivállal, ahol fellépnek majd a széchenyivárosi iskolások és óvodások is - mondta a Széchenyivárosi Napok hétfő délelőtti megnyitóján Leviczky Cirill önkormányzati képviselő. - Így a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban tartjuk majd meg a hagyományos programjainkat szombaton: a főző és a horgászversenyt is. Nagyon szép, színes fesztiváli programmal várjuk az érdeklődőket.

A 100 Bogrács Fesztivált szeptember 29. és október 1. között rendezik meg első alkalommal a kecskeméti Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Szombaton - elővételben - a belépő jegyárak 2.000, a helyszínen pedig 2.500 forintba kerülnek majd.

Szombatra - bográcsonként - a regisztrációs díj cégeknek: 8.000 Ft + Áfa, amely 4 fő belépésére jogosít és egy gépkocsi parkolót kapnak a rendezvény területén. Magánszemélyeknek a regisztrációs díj 6.000 Ft bruttó, amely 4 fő belépésére jogosít és egy gépkocsi parkolót kapnak a rendezvény területén.

A bográcsregisztrációval együtt jelentkező csapattagok, szurkolók 20 százalék kedvezménnyel 2.000 Ft bruttó részvételi jeggyel vehetnek részt az eseményen.

- A 100 Bogrács Fesztivál belépőjegyes program. Ezért a széchenyivárosiaknak mintegy ezer belépő karszalagot fogunk tudni kiosztani ingyen - mondta Leviczky Cirill. - Elsősorban azoknak, akik valamilyen módon kapcsolódnak a Széchenyivárosi Napok rendezvényeihez. Résztvevőként, szereplőként szervezőként. Illetve a Széchenyiváros három önkormányzati képviselőjét - Engert Jakabnét, Bogasov Istvánt és Leviczky Cirillt - lehet keresni a karszalagok ügyében.