Késelés egy kecskeméti szórakozóhely előtt

Vissza a címlapra
Késelés egy kecskeméti szórakozóhely előtt

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2018. november 4-én, vasárnap hajnalban az egyik kecskeméti szórakozóhely előtt megszúrtak egy férfit, akit kórházba szállítottak - közölte a rendőrség.

A feltételezett elkövetőt elfogták a rendőrök, az elszámoltatása folyamatban van.

A keol.hu nem hivatalos információi szerint a késelés egy Batthyány utcai szórakozóhely előtt történt, a tettes pedig egy külföldi - de nem migráns - férfi volt. Aki a bűncselekmény elkövetése után gépkocsival elhagyta a helyszínt, azonban a rendőrök megfogták.

A sérült állapota életveszélyes.

FRISSÍTÉS:

Cikkünk megjelenését követően többen is megkerestek minket a szórakozóhely vendégei közül azok, akik valamilyen információval rendelkeztek a Batthyány utcai késelésről. Elmondásuk szerint olasz férfi késelt meg egy magyar vendéget. Néhányan tudni vélik, hogy talán egy hölgy miatt robbantotta ki a vitát az olasz.

A késelő gyakorlatilag a nyakát „vágta el" a sértettnek. Akihez azonnal mentőt hívtak. Az életét az mentette meg, hogy rögtön a nyakára szorítottak az utcán lévők egy kendőt. Majd a kiérkező mentők mintegy fél órás megfeszített munkával a helyszínen elvarrták a nyaki ereket, és csak ezt követően indultak el a nagyon sok vért vesztett férfivel a kórházba.

Egyik informátorunk arról adott tájékoztatást, hogy a sérült már jobban van. A kórházban vasárnap délután pedig ezt írta a közösségi oldalára:

"Először is mérhetetlenül hálás vagyok Dalmady Lászlónak, Dávid Mihály és Kónya Szimonettának, hogy mellettem voltatok, és az életemért küzdöttünk. Nem utolsó sorban Papp Zoltán mentőorvosnak, aki megmentette az életemet! A Mennyei Atyának, és Mindenkinek hálásan köszönöm!"

A bejegyzésből kiderül, hogy a sértett férfi nyaka bal alsó részén mintegy 20-22 centiméter hosszú és 4-5 centiméter mély vágás van. Valamint a bal lapockánál egy 8 centiméteres vágás és szúrás, a bal dereka körül pedig egy kisebb szúrás érte. A kórházba közel 2 liter vérveszteséggel került.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK:

Lamborghini Huracán személyautóval menekült a Kecskeméten késsel támadó olasz férfi