Kertészeti Kiállítás és Vásár volt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Vissza a címlapra
Kertészeti Kiállítás és Vásár volt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban

Idén már harmadik alkalommal rendezte meg a Hírös Sport Nonprofit Kft május 11-én, szombaton 9 órától a Kertészeti Kiállítás és Vásárt a Benkó Zoltán Szabadidőközpontban. Melynek ezúttal nem csak a kertkultúra népszerűsítése volt a feladata, hanem az is, hogy a Benkó Zoltán Szabadidőközpont bejáratánál lévő ládáknál a virágültetést gyakorolhassák "élesben" az erre vállalkozó gyerekek.

A szervező Hírös Sport Nonprofit Kft. - és a partnerként együttműködő Nemzeti Agrárgazdasági Kamara - célkitűzése eddig és ezúttal is az volt, hogy az érdeklődők széles köre megismerhesse azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével az Alföldön szebbé varázsolhatják, "kivirágoztathatják" környezetüket. Ötletet adjon minden kerttulajdonosnak a tavaszi kertrendezéshez, valamint lehetőséget teremtsen arra, hogy a kertkultúrát kedvelők közvetlenül találkozhassanak a dísznövénytermesztőkkel és a kertész szakma többi képviselőjével, és minőségi kínálatból válogathassanak a tavaszi kertészkedéshez.A látogatóknak 9 és 17 óra között lehetőségük volt feltenni kérdéseiket a kertépítéssel, kertgondozással kapcsolatban a szakembereknek. A rendezvény nemcsak kiállításként, hanem vásárként is működött.

Megtalálható volt minden, ami a virágültetéshez és gondozáshoz nélkülözhetetlen: vetőmagok, virágföld, szerves trágya, virágcserép, valamint egynyári növénypalánták is.

Galéria (50 kép)

Összes kép letöltése