Keresik Kecskemét legszebb konyhakertjét

Vissza a címlapra
Keresik Kecskemét legszebb konyhakertjét

Kecskemét városa az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület szervezésében idén is csatlakozott „A legszebb konyhakertek" - Magyarország legszebb konyhakertjei elnevezésű országos jelentőségű programhoz. A megmérettetés keretén belül keresik a város legszebb és leghatékonyabb gyümölcsös, zöldséges konyhakertjét.

A programról további információ elérhető a cikk alatti képgalériában, vagy az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület honlapján, melynek címe www.aranyhomok.hu, illetve a városháza portáján!

Tegyünk együtt a kecskeméti konyhakertek visszatéréséért! A jelentkezési lap IDE kattintva letölthető!

Várják az érdeklődők jelentkezését minél előbb, de legkésőbb 2018. június 15 -ig!

- Egyesületünk a versenyhez való csatlakozással felvállalt egy olyan nemes ügyet, melynek célja a kiskertek, konyhakertek újra értékké teremtése. Hiszen az országos mozgalom nem csupán a versenyről szól, hanem arról is, hogy felhívja a figyelmet azokra a lelkes kertművelőkre, akik fáradságot nem kímélve művelik konyhakertjüket, gyümölcsöseiket. Munkájukkal megmutatják környezetüknek, hogyan kell értékesen, értelmesen élni, kihasználva a környezet adta lehetőségeket. Bízunk benne, hogy 2018-ban még több konyhakertész méretteti meg magát ezen a versenyen, és együttműködésével részt vesz a példamutató érték és tudás megőrzésben - mondta Hamzáné Lakó Judit, az Aranyhomok Kistérségfejlesztési Egyesület titkára.

Galéria (8 kép)

Összes kép letöltése