Kecskeméti hölgy lett az I. Plus Size Queen szépségverseny Miss kategóriájának második helyezettje

Vissza a címlapra
Kecskeméti hölgy lett az I. Plus Size Queen szépségverseny Miss kategóriájának második helyezettje

A Balatonlellén megrendezett I. Plus Size Queen szépségverseny harmincegy döntőse között a Bács-Kiskun megyei kórházban dolgozó kecskeméti Leskowsky Laura (a fotó bal oldalán) a „Miss kategóriában" második lett (Fotó: Faragó Zsolt)

A szépség nem csak egyféle - ezt bizonyította a július első hétvégéjén Balatonlellén megrendezett I. Plus Size Queen szépségverseny, amelyen mind a harmincegy döntős megérdemelte volna a koronát. Nemcsak a szépségük miatt, hanem azért is, mert önbizalmat adnak a telt nőknek, erősítik őket abban, hogy pluszkilókkal és akárhány ikszen túl is lehetnek elragadóak, szexisek, királynők. A Plus Size Queen döntősei ugyanis nappali ruhában és estélyiben éppolyan magabiztosan léptek a közönség és a zsűri elé, mint fürdőruhában.

Amellett, hogy kifejezetten a telt nőkről szólt, a Plus Size Queen abban is különbözött más szépségversenyektől, hogy itt nem csak nagyon fiatal lányok léptek színpadra. A versenyzők két korcsoportban indulhattak - 18-38 év közöttiek és 39 felettiek -, ugyanis a szervezők azt vallják: a szépség nem súly- vagy korfüggő.

A zsűriben olyan nevek szerepeltek, mint Balázs Andrea színésznő, Katus Attila aerobikvilágbajnok, Kozma Rita, a Plus Size Stílusbiblia szerzője, illetve Szuromi Mónika és Adela Lupse plus size modellek. Az eseménynek saját dala is született, amit a közönség először hallgathatott meg a szerző, Bella Levente és zenésztársa, Juhász Róbert előadásában.

(plus-size.hu)