Kecskemét és környéki könyvtárostanárok szakmai találkozója a Református Általános Iskolában

Vissza a címlapra
Kecskemét és környéki könyvtárostanárok szakmai találkozója a Református Általános Iskolában

A 2016/17-es tanévben első alkalommal rendezték meg a Kecskemét és környéki könyvtárostanárok szakmai találkozóját. Az esemény házigazdája a Kecskeméti Református Általános Iskola volt október 3-án, hétfőn délután.

A könyvtárostanárok évente szoktak októberben, a Könyvtár hónapjában találkozni Kecskeméten: így történt ez most is. Az idei program egy bemutató órával kezdődött az iskolában, amit Szabó Katalin, a Kecskeméti Református Általános iskola könyvtárostanára tartott a 6.a osztályos tanulók számára. Majd az iskola könyvtárában szakmai beszámolókkal folytatódott a találkozó.

Ennek keretében a következő előadások hangoztak el:

- OFI mintaprogram kipróbálása: Könyvtári oktatási program gyakorlati tapasztalatai címmel. Téma: Görög mitológiai történetek feldolgozása (Készítette: Szakmári Klára); kipróbálta és ismertette Csomorné Bárány Melinda, a Kecskeméti Bolyai János Gimnázium könyvtárostanára.

- A Könyvjelző csere program bemutatását és gyakorlati tapasztalatainak ismertetését vállalta Streichonovecz Ilona, a Kecskeméti Katona József Gimnázium könyvtárostanára.

- Ingyenes tankönyvek bevételezése, kiadása,- ötletbörze.  Vezette Tiba Gabriella a Kocsis Pál Mezőgazdasági és Környezetvédelmi Szakképző Iskola könyvtárostanára

Galéria (20 kép)

Összes kép letöltése